Team Tempo

Team Tempo

Blanke ark

Siste nyttOpprettet av Eline 01 jan., 2013 18:49:18

Nok et år har gått, og vi i Teamtempo er på full fart inn i vår andre løpssesong. Året som har gått har ført med seg små og store endringer i kennelen, samt mange gode opplevelserog erfaringer vi tar med oss videre inn i det nye året.

Fjorårets sesong ble mye preget av en sykdomsperiode i kennelen rundt juletider, og vi er derfor veldig godt fornøyd med fjerdeplassen i Finnmarksløpet 2012. Vi merket også at hundene var slitne når de kom til Pasviktrail. Vi gleder oss derfor til å kunne stille til start der med et sprekt unghundspann i år. Noen hunder har flyttet fra oss, og en god del nye har kommet til. Spesielt i år er at vi har mange valper fra forskjellige kull, og iforskjellig alder. Dette er kjempespennende. I tillegg har vi vært så heldige at vi har fått handler i år. Hun heter Anna og er en kjemperessurs.

Nytt av året er denne bloggen. Den er gunstigere å bruke med tanke på bilder, filmer og kommentarer fra dere som følger med oss. Hjemmesiden vil selvsagt bestå slik den er i dag, men nyhetene kommer til å bli publisert her. Vi ønsker alle kjente og kjære, folk og hunder, venner og konkurrenter et riktig godt nytt år.


  • Kommentarer(1)//sistenytt.teamtempo.no/#post0