Team Tempo

Team Tempo

Godt nytt år

Siste nyttOpprettet av Eline 02 jan., 2014 17:39:25

Så er vi i gang med det nye året, og da er det tid for å sette seg ned og tenke litt gjennom alt som har skjedd i løpet av 2013.
Og du store mi tid som det har skjedd omveltninger for oss i Team Tempo.

Eline og hundene kjørte inn til en fantastisk 2. plass i Finnmarksløpet 2013, og ble dermed Norgesmestere. Det hadde ALDRI vært mulig uten verdens beste handlerteam bestående av: Sjåfør Tom Rune Sandstrand, Utstyrsansvarlig Anna Gschwind, Superhumørsprederogkokk Katrine Berg Hansen og selvsagt Fantastiskesuperhandler Ole Sigleif Johansen. Ekstra gledelig var det å få stå på Finnmarksløpspallen sammen med Milos Gonda og Katy Meier, fine folk!
Våren hadde som alltid med seg fantastiske sledeturer innover vidda til flotte fiskevann.


Ole Sigleif og pappa Sigleif inviterte endelig med seg Eline, Aylar og Fuji på en etterlengta vårlaksefisketur til Maskejokka i Tana. Ole Sigleif halte en finfin laks på land.Ylva lagde 7 valper med Kuling (Harald Tunheim).

Nala lagde 8 valper med Djengis (Geir Wang), og dermed ble Charlie bestefar til en hel mumidal. Og Nala var en stor fan av god delekultur, og hadde melk til alle. Både store og små valper :)
En av årets store begivenheter var en fisketur i indre Hamarøy med storfiskeren Liv Berit.


Vi giftet oss på Hamarøy 29.06. i et fantastisk sommervær. Vestfjorden lå blikkstille og Charlie var selvsagt ringbærer. Hele helga ble en stor opplevelse for oss, men det som står igjen som det desidert største er alle de flotte folka som brukte tida si på å være med oss og feire denne dagen. Det er vi utrolig takknemlige for!
Bryllupsreisa gikk selvsagt til indre Hamarøy for å nye fantastisk natur og høre fiskesnella hyle når storaurene fikk kjøre seg.

Charlie har også i 2013 viftet med ørene!
Eline fikk seg jobb på Langedrag leirskole, og vi bestemte oss etter mye grining for å flytte sørover. Og husværet ble en gammel, restaurert stall på Natten gård ved Tunhovdfjorden i Numedal.

Vi savner superfantastiske bestevennen vår, Katrine.


Lakrispusen flyttet til naboen etter å ha laget et helsikans leven hver eneste gang hu
viste seg utenfor husets fire vegger.

Høsten viste seg å bli utrolig travel med jobb, bikkjetrening, diverse byggeprosjekter på brakka, etablering av kennelanlegg, vedhogst, og ikke minst en skrekkelig sein start på vintersesongen. Og med så mange store prosjekter kan det være nødvendig med en timeout innimellom.


Vårt store nyttårsforsett for 2014 må bli å få litt fart på hjemmesida igjen, og det skulle vel la seg gjøre, for NÅ starter løpssesongen!

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.